Wij zijn een:

Klein kantoor met kwalitatief goede diensten

Bij Van Dijk Belastingadvies en administratie staan de volgende kernwaarden centraal

U kunt van ons verwachten

Persoonlijk contact

Van Dijk Belastingadvies & Administratie is een klein kantoor en de contacten worden door Tineke van Dijk persoonlijk onderhouden. We richten ons uitsluitend op (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de DGA, ZZPérs en vrije beroepsbeoefenaars.

 Voorbeelden van branches waarin onze klanten actief zijn: Bouw- en afbouw, groot- en detailhandel, webwinkels, aanbieders van internetdiensten, waarvan een groot deel grensoverschrijdend woont, werkt of onderneemt.

Contact en werkwijze;

Als u contact opneemt, kunnen we beginnen met een gratis en vrijblijvend intake/ kennismakingsgesprek.

Mocht u besluiten om met ons verder te gaan, dan stellen we in korte lijnen een plan van aanpak voor en gaan direct aan de slag. Bij ons geen uitgebreide rapporten vooraf.

Ervaren en deskundig

Als Register Belastingadviseur, heb ik (Tineke van Dijk) niet alleen werkervaring opgedaan in de belastingadviespraktijk, maar ook als financieel controller in het (internationale) bedrijfsleven.  

Daarmee is de basis gelegd om ondernemers in het MKB op een breed gebied van dienst te kunnen zijn.

Naast het verzorgen van belastingzaken, planningen, fiscale aangiften, bedrijfsadministraties en belastingzaken, heeft Van Dijk Belastingadvies & Administratie zich gespecialiseerd in:

  • Grensoverschrijdend wonen, werken en ondernemen
  • Verleggingsregeling BTW en Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA)

Ons kantoor is aangesloten bij het Register van Belastingadviseurs (RB). Dit een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 HBO en universitair geschoolde leden.  

Daarnaast overlegt en adviseert het RB intensief met de overheid en politiek inzake de fiscale wet- en regelgeving. Kantoren aangesloten bij het RB zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Kwaliteit staat bij het RB hoog in het vaandel. Zo stelt zij de bij hun aangesloten leden verplicht om permanente educatie te volgen. Op die manier zijn klanten ervan verzekerd dat een RB adviseur altijd een up-to date advies kan geven.

Betaalbaar tarief

In de praktijk blijkt dat de omvang van de werkzaamheden per klant flink kan variëren. Daarom hanteren wij geen vaste tarieven. 

Om als klant toch grip te houden op uw kosten kunnen wij wel een pakket aan werkzaamheden samenstellen tegen een vooraf vastgestelde prijs. Maar dit kan pas na een intake/persoonlijke kennismaking worden vastgesteld.

Mochten er specifieke werkzaamheden  moeten worden verricht, zoals bijvoorbeeld het schrijven van een belastingadvies, het uitwerken van juridische zaken, of een bezwaar-/beroepsprocedure dan maken wij aanvullende prijsafspraken of brengen wij de gewerkte uren in rekening tegen een vooraf overeengekomen uurtarief.

Omdat wij maar weinig overheadkosten hebben, kunnen wij kwalitatief goede diensten bieden tegen een verrassend relatief laag tarief.  Benieuwd naar een passend voorstel? Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek.